Saturday, January 8, 2011

anak mama daa besar laa ;)

bm , bi , math , add math , physics , bio , chemis , agama , sej
+
sivik & pjk * semak jee

mama ! ank mama dah form 4 , skjp je kan . HAHA  .4s2 , blaja la rajinrajin , cehh wah , da mcm pakar penasihat . sejak msk f4 nihh , pelbagai cbrn akan dtg tanpa didiuga . ye , mcmmc cbrn . penat dah la satu hal , kekadng , blk rmh trus tdo . x mkn pun . laparr oo .

haa , nk cte satu kisah ni . psl nadzmi . kejadian tersebut berlaku pd hari khamis , 6/1/11 . sbelum tu , boje , ak mintak maaf bnyk2 kat ko . hee ~ okeokee , citenye begini , time tu time bm , time cekgu fauziah yg comel lg cantik , nadzmi nk borak nan marnimun kesygng dye tuh . yelaa , skang dye x nk xckp nan ak lg . asyik marni je . yelaa , marni kan hot , comel , gebu , sbb tu akid terpikat , kan akid kan . back to the story , time nadzmi nk ddk tu , ak tarik kerusi dye , mmg dye jatuh mcm nangka busuk doee , spe yg nmpk mmg tergelak terbahakbahak laa . sory again . siap jerit lg , " wei , sakit bontot ak " lbih krg cmtu laa . pastu , dye trus terkam ak . hahaa , mb bile korg bce ni , xde la lwk sgt . tp , kalo korg ad kat tmpt kejadian , mest korg gelak glewglew :DD niat ak sbenarnye nk gurau je , tp , ak tau , ko x suka kwn nan ak kan ?

yelaa , sape nk kwn org yg gedik mcm ak nih ? sape ? naim ? naim pun meluat tgk ak . kan naim kan ? kalo korg x caye , cbe korg perhatikan , ak mne ad kwn sejati . kalo ad pun , ak rase x lyk dpnggil sejati , sory sae yg terasa . ak x sengaja . ad laa sorg bdk skola kte ni , dye mmg xsuka ak . ak tau . ko benci ak sgtsgt kan ? kalo ikutkan hati ak , ak tulis je name ko kat blog ak ni . biar ko sedar . tp , dsebabkan ak ni mls nk cari gado nan ko + ak ni still ad hati perut , ak decided , ak x tulis name ko . haa , ak baik kan sbenanye .

so , smpi sini shja la luahan perasaaan ak , nnt ad mse , ak luahkan lg k :) daaa ...










***the end***

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way