Saturday, January 15, 2011

tinggalkan kawan kawan ?

ok laa , mai cerita bnda yg sebenanye , mai diterima masuk ke sekolah menengah teknik kuala lumpur , dulu smt cheras . mai amik bidang mechanical engineering . hahaa , i have to drop bio . hehee . smk seksyen 4 bandar kinrara , i have to say " byebye " , sorry .

my last day in smks4bk  ialah this friday . waaaaaaaaa . byebye prs , bye qm , bye koperasi , byebye 4s2 .
mai kalo bole xnk ckp bybye kat kengkwn . mai sedih .


to : marni , my mother .


ak sygg kau doeeee . sygg sgt . mcm ak sygg aina . ak tau , bile ak xde nnt , kau da xde tmpt nk ngumpat lg , xde tmpt ko nk ngadu psl akid .pas ni , arif plak yg gnti tmpt ak . hahaa , arif , get ready :) ak doakan ko bahagia bersama akid tersygg kau tu . n jgnla asyik nk mrajuk je . ohh ya , ak xkan lupakan kau punye jari ketot kau tuu , hehee . n sifat keibuan kau tu . lg satu , ak xkan lupa tulisan montel kau tuu . nsht ak , ceh wahh , nsht konon . k laa , jaga akid baikbaik . ak byk smpn rhsia korg berdua . ngehehee .akid , kau pun same , jg bini ko ni baikbaik .


to : aina qistina , my lesbian :)



hoi makcik ! syg kau doee . syggggggggggggg sgtsgttttttttttttttttttttttttt :) nnt , kau dah x rehat nan ak daa . kau laa lesbian terhebat ak ! i never 4get u dear . btw , ak ngs dpn pc bila ak bce blog kau . tq dear . and and and , tq sbb blanje aku hr tu . syg kau ketatketat . aku nak minx maaf lau akuu ad wat slh kat kau , sorry sesangat k . erm , aku x tau nk ckp ap lg , yg ak tau , aku rindu syg rindu syg rindu syg rindu syg rindu syg rindu syg rindu syg rindu syg rindu syg kaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . syg kat kau sgtsgtt . tu je yg ak mampu tulis .





No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way