Saturday, February 5, 2011

jealous -,-

nama kau dah laa unique bg ak laa aku suka kat kau ke hah ? ak ta bole la na bce blog bini kau . ak cpad jealous bhai . bila bkk fb kau lg la aku jealous .na ckp kau hndsome , ta de la hndsome sgt . tp , kau agak liar aku ta suka aku pun na ad bf . tp , mcm dpt . bila dye pggl kau bie , perghh , jealous gilaa bhai . aku sygg kau ke hah ? arghh , hati aku ni , da mcm kapal titanic pas karam doe . perasaan jealous , marah , sygg , geli , suma ade bila ak tgk gmbr kau . ak ta thn la . da la aku ni cpat touching . or merajuk . ak pun ta suka sgt mrajuk2 ni , tp dah naluri seorg perempuan , na wat cmne kan . redha jelaa .





kenapa la aku jealous sgt nie ?

jealousyjealousyjealousyjealousyjealousyjealousyjealousyjealousyjealousyjealousyjealousyjealousy















nyampah tgk gedik tu -.-

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way