Friday, March 18, 2011

cousin mousin :)


ble balik jb , ni la muke2 jakun yg ak jmpe :) ad sorg lg , tp , biasalahh , org bujang umo 17 , mne lekat kat rmh . so dye tade . tape2 . nnt ak mskkan gmbr dy okee .



first , ak nak cte psl bdk hndsome ni . nama dye muhammad syazani . we call him " zani"
ak tau , hndsome kan ? ni belum buat mohawk lg . klau da buat mohawk , pergghh , ak pun cair bhai .




ni ani . name penuh nur aini . umo 10 . nak ngorat ? bole jee . mse bdk jakun ni kecik , kteorg slalu ejek dye mcm ni
" anii !!!! angkat hujan , jemuran da turun "
mcm cte p.ramlee tu . haha




haha , ni bkn cousin ak . ni adek ak . bdk ni ad kmbr . nak tgk kmbr dye ?




haa , ni laa kmbr athirah . dyeorg duaorg ni , pgws , darjah 6 , rmbt maggie , putih putih , dahi jendul , tggi lbh kurg , ciri2 merajuk sama , prangai gilagila pun sama  . byk ag la sme . thats why , kteorg pggl dyeorg ni " K E M B A R "




last but not least

 kami memanggil nya angah atau bapak . dye ni da tembam . dulu comel je :) haha . bdk ni kaki msg . bg je no sesape , sure dye layan . haha . umo rahsie r . dye ni agk rpt nan ak , agk ye , A G A K . mne tak rptnye , beza umo setahun je . dy ni pun gila2 gak . mcm adq2 dye . haha . angah , jgn mara k . jkjk je .






haa , ni la cousin ak yg ta lekat kat rmh tu . yelaa , skrg da besar . da sombong . btw , spm thn buat leklok . jgn nak fly dr rumah je .


No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way