Sunday, March 6, 2011

my life

my life in TIKL , so S U C K S .  i hate . ta de sape yg suke ak . sume benci ak . ckp ak mencapub la , kerek la , etcetc . kau pikir kau ta mencapub ? kau pikir kau ta kerek ? kau igt kau baik sgt ? pigidahh . sket2 ckp ak mencapub . bila mase ak mencapub . sblum kau ckp ak mencapub , kau pikir dulu . kau tu hebat sgt ke ke nak ckp ak mencapub . kau pk kau bgs ar ? pegi mati la wei .


..............................................................


class 4m2 , class plg gila . makin hari makin menyampah . korg pikir korg hebat ? sket2 ckp ak mencapub . kau tu tak mencapub plak ?



..............................................................


korg ad jg perasaan ak slame ni ? tade kan . bila ak ckp je , korg buat dono . korg adil nan ak ? tade kan . korg nmpk je ak ni happy , tapi , kat dlm hati ak ni , asyik menangis je . korg tau kan ak ni cpt sensitif ? ak ni cpt menangis ? korg mne tau . ak tau , korg kutuk ak . ckp ak gedik la , mencapub la , kerek la , mcm ak ta tau . ak mengaku , kekdg ak ckp main lepas je . ak tau , korg ta suke ak . yela , sape nak suka ak . even senior pun ta suka ak . kekdg , bila ak mngs , ak bkn mngs sbb rndu mak ak , ak mngs sbb sedih tgk perngi korg . bila time ak je tak bole . bila time korg bole plak . korg kira untung ak ni bkn jenis yg suka balas dendam . kalau tak , da lame da bomb korg blk . kalau ikut perasaan , ak maki hamun je . tp , ak nak jge perasaan korg .  ak ta na korg kecik hati . tp , bila ak kecik hati , korg ad kesah ? ta de kan . ak tau , ta de sape yg kesah perasaan ak . 






ak benci tikl

3 comments:

  1. kak long,whatsoever comes to our life just take it as a challenge..
    dont take it serious..let it be..n remember,allah byr cash je skrg. b calm..
    Sian adik kak nina org buat dia..takpe nnti Yaya kasi senyum k...

    ReplyDelete
  2. Mai anything to tell people, bgtau kat aku.. just type dlm message kat fb.. aku akan bukak fb insyAllah 2 kali seminggu. Perpustakaan kan ada haha.. ikut jadual aku lah.. sbb aku skang busy gak aku join debate and pantun skolah.. :)

    Your best Lesb:X miss you beb

    ReplyDelete
  3. aina ! rndu kau . hebat la kau join debate + pantun .

    ReplyDelete

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way