Saturday, May 21, 2011

exam !


fyi , sbgi seorg pelajar kluster , ak mmg takut dgn exam . well , sape tak takut dgn exam en . kalau kau tak takut , ak tabik laa . first day ak exam bm + chem . second day physics + mathmod . haa , ni yg nak cte siket ni . mse exam chem , ak da start demam . so nak tak nak , pg tu kena laaa bgn n then mandi , perghh , airnye , sejokk ! buku physics haram ak tak sentuh langsung . org demam + batuk , mne la larat nan sentuh buku . bukan setakat sentuh , tgk pun ak tanak . hahaa . tak silap , paper start kul 8 . yg kelakarnye , ak bawak selimut g skola . hahaa , nak malu ap , ak bwk parasuit ( yg abah bg tu ) . okayokay , time exam , ak jwp objektif qs jerr . lawak ape , subjektif ak bersih , suci lg murni . yg penting , ak dah fail physics . hahaaa , time physics tu , ak bantai tdo jerr . nasib kau laa . time rahat , cari cikgu bertugas , n then jmpa cikgu tu mintak kebenaran nak rehat kat bilik sakit . then ak pun berehat laa . tuptup , 11.30 am , cikgu nalini kejut . suh amik exam nath . bapak dye . okaylaa , ak pun dgn berat hati masuk kelas 4M2 , masuk2 , 33 pasang mata memandangku . ape pandang2 ? cungkil kang . jawap exam math pun redhaa jelaaa .

petang tu , jmpa ckgu siti noor  , ckp nan dye , mama nak dtg . ak pun ta tau laa knape , ak bolee menagis time tu . hahaa , depan president BB plak tu , buat malu zazali je . n then g klinik , amik ubat semua + dpt mc beb . ikutkan hati , ak tanak amik exam sejarah , tp nasihat mama , amik je la en . yg penting , ak dpt balik rumah . hahaa

buku sejarah pun ak ta sentuh jugak . lantak laa , kalau fail pun , fail laa . ak ad sebab utk fail . hahaa , exam hari jumaat , start kul 8 . ak bace buku kul 7 n kne cover 5 bab  . bapak ah , bole pecah kepale otak . yg penting , satu pun tak masuk . hahaa

next monday , exam MES . ok laa , soalan dye senang je . tp ak ta bce buku , jd susah . hee :)

wed : english + addmath . addmath : susah !

thurs : last 2 paper : PI + ED . ED ak buat careless mistake . rase nak hempap brg2 ED tu .  tp nak wat mne en , bnda da lepas .

jumaat : mmg enjoy gile la en :) time physics , dpt paper . ak redhaa je . hahaa , ak nye marks 26/77 . haha , hebat en . tak pernah rase hebat mcm ni !
rndu nak makan ayam kat smks4 . hee

p/s : next exam , insyaAllah ak buat yg terbaik . doakan ak yerr :)

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way