Sunday, May 22, 2011

well ,


semua org tak sayang ak . yelaa , ak ni pendek , tak cantik , tak pandai . ak slalu keseorangan , kalau jalan ramairamai pun , ak still sorg2 kat belakang . bila korg ad story , ad korg cte kat ak ? tak de kan . bila ak tanye , korg ckp ' takde sape takde sape ' . tp bila org lain tnye , ringan je mulut korg bgtau . yelaa , sape laa ak ni untuk tau semua benda . ak redha je bila ak ni slalu jd org terakhir yg tau cte , ak redha wehh . ak tau , telinga ak ni tak layak nak tadah cte korg yg hot tu kan . baik ak mati je . lg aman hidup korg kan .

1 comment:

  1. mai jgn cm ni:( alah belum jumpa tu org yg sesuai nnti jumpa happy lah:) semoga cpt cpt jumpa ye:)
    take care mai...everything happens for a reason.

    ReplyDelete

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way