Sunday, June 5, 2011

dizzy

live for today and dont worry about tomorrow

diharapkan kepada pesakit migrain mahupun lemah jantung , segera beredar dr blog ini . ini adalah kerana blog ini dipenuhi dengan muka gebu saya :) makcikk , migrain ye ? jauh sikit . karg pengsan sy tak larat nak angkat . pakcikk , lemah jantung ye ? pakcik nak mati cepat ke lambat ? kalau nak cepat meh sini , haa , dekat lg . lg dekat .


hello peeps :)


okee , sy tau . blog ni burok . samala mcm tuan empunya blog. burok jgak . alaa , takpe , nnt sy tukar bground ok ? jgn irau . hikhik . alaa , kalau nal lawalawa pun watpe . bukannya dpt award pun . yg penting isi blog , alaa , sekali sekala blog sy nak jugak pakai baju gmbr muka gedik saya .


: sediakan beg plastik sebelah anda . harap maklum


nak cerita laa sket psl gmbr kat atas tu , ya ya yaa , sy tahu . ianya burok . plastik da ad kat sebelahkan ? haa , muntah lahh . ouishh , byknyaa . makan ape td bang ? oo , sambal udang petai . sedap tu . rugi je abg buang melalui muntah . ish , rugirugirugi . takpe laa bang . dah takde rezeki sambal udang petai abg tu tinggal lamalama dalam usus abg tu haa .


td nak g wedding kat gombak , so decide nak try pakai shawl mcm tu . hahah , okay , sumpa burok . da tanak pakai lg mcm ni . tp esok nak buat fashion mcm ni jugak , esok ad wedding lg :) esok je . janji , lepas ni tak pakai shawl mcm ni. hikhik . janji sy 10.99 % je , tak bole nak janji laa .



maaf la ye , sy merepek .

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way