Thursday, June 2, 2011

tahniah


keep life simple and love true

hey , kte da kawan bape lame ? kte da kapel bpe lame ? kapel tu cte dulu . ak da tanak ungkit . tp , sbgi kwn yg rajin call kau mse ak kat asrama , kau langsung tak cite ngan ak yg kau da gf . kwn ap mcm ni -,- ak bukannye jealous ke ap , ak cme terkilan yg kau tanak share ngan ak . dah laa , lps ni ak malas nak call kau . kalau ak call pun , ak je yg asyik bercerite . yelaa , ak ni sape . ak sedar ak ni bodoh . tak layak nak tahu rahsia org . kat sekola pun mne ad org nak share ngan ak . ak sedar siapa ak . ak tak layak untuk sesiapa . dan ak tahu ak selalu menyusahkan korg .

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way