Thursday, June 2, 2011

perempuan zaman moden

.*pahal dgn blog ni ? da tak bole mskk gmbr ? arghh

ak tak tau la ap nak jd ngan ppuan zaman skrg ni . adakah dunia mahu kiamat ? ohh tuhan . ak tak tau la knapa budak yg baru berumur 14 tahun tp dah tak ada dara . tak ada dara ! hebat betul budak tu . umur baru setahun jagung dah berani confess . budak ni tak kesian ke kat mak dye ? ak rase pelacur yg sememangnye tak ada dara pun tak seberani dy utk confess . n then , bole2 plak budak ni ckp dye ad maruah diri . lawak ap . kau da sedap2 main , still ckp kau ad maruah diri ? hebat kau ? kesian mak kau kan , penat dye mengandungkan kau , kau buat mak kau mcmtu . ish3 . dah la kau tukar2 bf mcm kau tukar baju . ap baju kau da tak cukup ker ? ak tabik la ngan kau . dah la duduk kat bk , memalukan nme tempat ak menuntut ilmu . so , adik2 , ingtlaa bhwa , zina itu haram . mendekati zina pun haram tau . ak da bukak da blog dye , post dy yg mengatakan dy tak ada dara still ad . then , 1 jam kemudian ak bukak , post tersebut sudah didelete olehnya . bguslaa , takdela nak memalukan nama mak bapak , bukan setakat maka bpk , nama islam juga tercemar . ap kau igt ni free country mcm america ? sedar la wehh . kau still kat malaysia , negara islam . ak yg bace entry kau pun ak yg malu . kau sememangnya layak dipanggil bohsia . br 14 , dah tunjuk hero .

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way