Sunday, October 23, 2011

i love chicken


okay , ini dia mukadimah gambar :)

14OKTOBBER2011 , lps final exam , ak smbelih ayam . woohooo , bangga :) 30 ekor telah dtumbangkan oleh perwira dan perwiri TIKL . semua ayam betina . ak malas nak taip pnjgpnjg pagipagi buta ni ,

so lets the picture talk :


farie , nanad , syue


asmah 2pm , sterr zee


nanad


kid monsta , syue

sebelum upacara sembelihan , amik gmbr dulu kan , buat kenangan . 

now , meet my victim ; mrs chicken


seronok pegang mamalia ni , hahaha


gebuu


ayam , sterr , asmah


diana


i love you , chicken

ayam ni dah jd mangsa ak utk disembelih , u're my choice baby . haha

so , this is it :



mulamula dgr cmne nk smbelih binatang ni kan , itu qis , dia pegang ayam , aku sembelih . tnks qis for helping me :) i love you buddy .



ezzriq sesat . form 5 sume kat dewan , dia menyemak kat sini .



ezzriq ckp : rasa tak urat tu ? cari urat tu -.-'


" hah , rasa tak urat tu ? tu la kau nak kena potong nnt ."



lets get started babeyh



mama : " k.long x de perasaan ke masa ni.... siap blh sengeh lg! "
hee , mama , kaklong kan berani , karang ckp kesian , tak bole makan plak ayam ni .


see the fresh blood , oh yeahhh i did it .


paien gedik :D

tghari tu , ayam tu jd lauk . ayam masak kicap , sdp abg dining masak . tq abg dining . ayam tu sumpa fresh . so thats all fom me , see ya .



p/s : thanks  a lot to kid and hazriq for the pictures .
and im sorry for taking it

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way