Friday, October 28, 2011

like II



meet my superb handsome friend , daus . mppi yang berjasa di smtkl , kan ? okee , hobi dia pun mcm cousin aku , meng-like status org , meng-like wall-to-wall , gambar kau ade like tak ? bakal arkitek ni , kwn kat facebook aku je . dia kan wujud kat facebook je . kat skola mne penah tgur aku . ppi berjaya katakan . yelaa , aku ni koopers je , mne tanding dgn pangkat mpp tu , kan daus kan ? so , be a good arkitek and mppi yg berjaya okay .

selamat menjalankan tugas sebagai mppi . wish you all the best . btw , folio dah siap ? haha , aku blom . nak buat laa ni . kbyeeee .

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way