Sunday, November 20, 2011

20.11.2011 - hari kita kan ? haha


meet afiq , kawan baru :) budak SMTKj , kalau kat kajang , mest dia paggl aku syuhada azmi , dorg ckp muka aku same mcm syuhada azmi . okayy , aku dah tgk fb syuhada azmi tu , and tak sama langsung -.-" pfftt . sejak kat pahang hrtu , pelbagai budak teknik aku knal , hehe . kalau dh teknik tu , teknik je kan . dia suka pggl aku budakgemuk . tak kesahla  u nak pggl i ape pun , i terima je k . okayy , u baik , comel , comel ke ? haha , kuat merajuk , bla bla bla ... esok birthday u kan , i wish je la ek ? hee , tu je yg mampu . 20.11.2011 , hari ni hari kita . okayy , dah ngantukk . goodnight peeps . afiq , takecare . sayangkauketaketat<3 haha . imisspahang

#ohh, aku lupa nak cte pasal grad day + softball . nnt ah . tggu ek .

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way