Monday, December 12, 2011

12DECEMBER2011


assalam people

harini genaplaa umur aqeela 7 tahun . dah besar adik kaklong ni . org lain dah lama 7 tahun , qeelaa br 7 tahun . tulaa , sape suh kluar lambat , kan dah kna birthday bulan 12 . takmo dah ngadangada k , penatlaa . kaklong dah tak larat nak layan qeela lg , bila kaklong kat asrama qeela slalu tnya bila kaklong nak balik ? qeela miss kaklong <3 hee , kaklong miss qeela laa .

aku terharu gila bila dia letak gambar aku kat bawah bantal . dia cakap bila qeela miss kaklong , qeela tgk gambar kaklong lepastu qeela hug dgn kiss gambar ni and i was speechless . sayang aqeela .

kaklong slalu pggl aqeela dgn nama syuhada kan ? sbb , bilaa pggl qeela , qeela tanak dengr cakap . bilaa pggl syuhada , aqeelaa ikut je cakap kaklong kan . good girl .

HAPPYBIRTHDAY NURAQEELASYUHADA :)




 harini jugak , genaplaa umur along 17 . org lain dah abis spm , lu baru 17 . naseb . so , spm mcmne ? sng ? thun dpn wa plak .  bilaa balik JB , susah nak jumpa lu kan ? mana tak nyaa , asyik merayap je . kalau tak merayap , tido sampai tnghr butaa . org dtg rumah dia , dia syok membuto .

so , lepasni masuk U mne ? yelaa lu cucu pertama atok , org ni kedua . sure la atokk sayang lu lebih . jdlaa cucu atok yg pertama masuk U k . wa da jd cucu ppuan pertama n cucu pertama masuk asrama :)

bila dah spm , mest la kaki lu makin ringan nak merayap kan ? haha , sekali sekala lu buat la dajal merayap sampai kl . nnt wa bawak lu jalan2 kat kl okayy ? apeapepon , ingat ibu lu tu . haha

SELAMATHARIJADI ALONG :)

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way