Monday, December 12, 2011

holidayyy



assalam peeps

okayy , sekarang saya berada di ipoh perak :) tido kat ipoh , then esok gerak penang . pg holiday kat penang pun sbb abah ada meeting . kalau tak , holiday kat rumah jelaa jawabnyaa . so , bersyukur jgk dpt holiday thn ni walaupun tak pg overseas alhamdulillah . stop kat ipoh pun sebab dulu abah pernah kerja kat sini , dan aku sendiri pernah menetap kat sini . aku duk ipoh sampai darjah 2 . hidup aku mmg asyik berpindah randah je -.-"  maybe esok kami akan melawat jiran2 kami dan kawan mama .

institut latihan tentera udara ipoh perak

tadi nadzmi call , rindunyaa kat kau . dia cakap dia pun kat penang ohhmaigodd dia ajak jumpa , aku onn je . tapi kena laa tanyaa mama dulu kan . harapharap mama bg laa .dah laa nak g umah aina pun tak bolee -.- hish sabar jelaa . aku kan anak baik , patuh cakap ibubapa :)

nadzmi , aku harap sangat bole jumpa kau . rindu laaa okay aku gedik kalau kita sama hotel lg best . hahaa , bole jumpa :) rindu kau doee Friendship is one mind in two bodies

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way