Friday, December 2, 2011

kumbang saya



Hi , dia sam . i call him kumbang bcause he call me bunga . such a freak name huh .

knal mse softball aritu jgk , kalau tak silap , dia pun pggl aku syuhada azmi . hmm , tak kesah laa sam , u na pggl i ape pun k. actually , knal dia mse dia nak main skyrunner . ak pun dgn tak malunyaa ,ckp dgn dia nak main jgk . dia pun gam ik lg satu skyrunner tuk aku . ohh , baiknyaa u .

dia ade jgk t lg aku pkai kan benda tu . bila dah siap pakai , ingtkan sng , rupanya , mak aih , punya la susah nak bgn . last2 membe dia yg mane tah tolg bgnkan aku . thankyoukawan :) bila bgn , sumpa aku jd tggi , hekhek . selama ni kan pendek , skali dah tggi , hah , amik kau , gayat . pastu , coach dah pggl suh training , so nak taknak , kna bukak la skyrunner tu . kalau nak bukak , kna duduk balik . okay , aku mngaku , time nak duduk tu laa ak paling cuak . last dia ngan kecik tlg , thankyoukumbang .

then , otw nak balik kajang tu , brhnti makan kat mana tah , pas ak smyg , ak cr ayra ,tp  tak jumpa , tibatiba afiq pggl aku , aku pun dduk ngan dorg . u pun ade kan mse tu . haha , then , kita tukartukar num phone kan . haa , mcm klakar plak .

and 27November2011 , hari kita plak . okayy , sayangyouketaketatkumbang .

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way