Wednesday, December 7, 2011

life hard


assalam people 

hidup kita ni macam roda kan ? sekejap kat atas , sekejap kat bawah . sekejap gembira , gelak huahuaa sana sini , sekejap menangis , meraung aaaa .

aku rindu kat kawankawan . korg rindu aku tak ? sure tak kan . aku je terkinjakinja rindu korg . takpe , life must go on  , right ? k , smalam adam text and call . biasalaa , tnye khabar and blablabla . then , tetiba dia ckp esk aina g seksyen 4 . wth , aina tak gtau pun . how dare you aina .

then text la aina , saje je terjah dia psl dia nak seksyen 4 tu . text punya text , aku igt nak jumpa dia esok , which mean harinilaa . mcmmcm kita plan kan . tp , im so sorry pretty , my mama tak bagi , how could she . nakwatcmne , kata seorg ibu tak baik dibantah . kang jadi anak derhaka tak pasalpasal . aku tanak .

so , im so sorry again . knapelaa ak tak duduk kat area area bk ? jealous gila bila tgk korg bleh kluar samasama , lepak samasama . imcryingrightnow aku tak tau la bila aku bole hang out dgn korg . if i can ....

sometimes , some wish cannot come true right . btw adam , suara u lain gilaa. 

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way