Thursday, December 8, 2011

si KERAS saya


meet nadzmi , encik superduperHARD saya . okay , post ni special untuk kau . aku rasa aku knal kau mse form 3 kot . ntah la , form 3 ke form 2 ke , aku tak kesah . kita tak pernah sekelas kan ? asyik sebelah kelas je . naik form 4 baru satu kelas , itupun 2 minggu je lepastu aku pindah TIKL . kau kan best buddy aku , sure la sedih bila tinggalkan kau walaupun kekadang kau annoying gilaa .

kau ingat tak time kat class , kau nak duduk , then aku tarik kerusi kau . lepastu kau jatuh gedebukk , mesti sakit gila kan bontot kau . nasib tak berkecai , keras katakan . hahaa , tp sumpaa lawak gilaa kan time tu . aku rasa kau nak marah aku tp bontot kau sakit , so tak jd la kau nak marah aku . yg aku ingt kau pegang bahu kot . ntahlaa , aku tak ingat sngt . tp , kau mmg geram gilaa kat aku . haha , sorry . sengaja :)




aku tak tau laa ape yg sama antara korg berdua ni . tp kau nak jugak ade gambar ngan bruno mars aku kan . nah , aku bagi kat kau . kau kan bruno pluto -.-" kau selalu tnya aku " aku ni kacak ke tidak ? " haha okayokayy  , kau tersangat lah kacak kan boje . kau slalu bajetbajet ngan gadget kau kan ? kekadang mnyampah gak aku tgk . aku ingat lg kau ade ckp kat someone mcmni aku ni anak drebar lori je , ade je dslr sumpa kau bajet gilaa . nseb kau tak cakap ngan aku , yelaa , aku ni kan anak manager ngan mejar jer . tak sama taraf ngan kau kan ?



kau ingat tak kat lab chemistry ? aku ada letak pasal tu kat blog aku , baca ni . hee , sumpa aku tak sengaja . dah la mase tu harihari terakhir aku kat seksyen4 , bolebole plak terkena kan . masa tu kita ada gang kan ? gang mofo . sumpa batak gilaa bila dorg gelakgelakkan aku , then dorg tnya aku rasa bnda tu mcmmne ? akutak ingt aku jawab ape , tp aku rasa aku jawab lembik kot . hee , aku tak ingat langsung benda tu keras ke lembik ke , yg aku tau aku dah malu gilaa time tu . bpe byk kali kan aku sorry kat kau . haha , kau steam tak time tu ? bila ingat balik , kelakar doe .

lepas kau pggl si marni tu marnimon , kau pggl aku plak maimon . singkatan bg maimontel kan ? nak wat cmne , mmg aku montel kan time tu , so aku terima jelaa apeape nama pun yg kau nak bg aku .kau tau tak yg kau ni ade 1 satu je dlm dunia . kat TIKL mne ade budak mcm kau . aku harap nnt kau da kawen kau tak lupa aku . kau kan special <3 haha



sayang kau .


No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way