Saturday, February 18, 2012

attractive


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

terkejott tak tgk aku buat muncung tak jd ? aku sendiri terkejot . Allah elokelok bg aku  ni senyuman yg manis , aku je yg gatal nak buat mcm tu .haha xD ariff green dgn syahir kata gambar kat atas ni menarik , attractive :) tah ape yg menarik pun tak tau laa . 

nad pernah cakap dgn aku " kalau kau rasa kau burok , time tu jgk laa lelaki rasa kau cantik " betul ke nad ? ye la kot . lbh kurg mcmtulaa dia ckp dgn aku . aku nak cantik untuk suami aku jer (: baik tak aku ? hhaahahaa , okayy sila gelak .

but , aku lg suka tgk gmbr yg bawah ni <3 dgn pakai telekungnyaa , org kat depan bg ceramah , aku syok2 amik gambar :) sorry PPI , igt sng ke nak amik gambar pakai telekung , lagilagi org tgh bg ceramah kat depan , kan ? kau mmg bagus laa maisarah zazali , nakal sungguh (:


Love me for who I am 

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way