Sunday, February 19, 2012

SDAR OPEN DAY


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum


saya , Nur Maisarah Zazali dgn bangganya telah memijakkan kaki ke SDAR :)

as soon as smpi SDAR , call him and bla bla bla , then ternmpak dia balik pokok and my first impression towards him : omg , its him . haha , syue tgk muka aku , then dia bantai gelak . bengong pnyaa kawan . dh laa lmbt , pastu tak pasal2 aku kena tadah telinga aku yg comel ni dengar mak aku membebel bagai . mak aku panas jerr dalam kete tggu kau , yg aku ni , lg lah panas . sabar je laa dgn kau .

then , awak pun pergi dkt kereta dgn bangganya menjemput saya dan syue and mama boleh plak ckp " jg anak aunty elokelok " okay , sumpah dah malu gila time tu . don't worry mama , dia jaga kaklong  baik punya :) kan awak ? 

bermula detik itu , saat itu , tika itu , dia telah menjadi tour guide terhebat aku . dia bawak round kelas2 , and guess what , kelas dia ada aircond . haa , amik kau , ingat sekolah swasta je ke ad aircond , SDAR pun ada laa . pastu naik dorm . okay kat sini mg aku tabik spring la kat SDARians , sumpah dorm kemas gila , katil tegang , bak kata pengetua " cekang " gitu . weh , dorg laki kot . aku yg dilahirkan sbgi ppuan pun tak mcm dorg . dh laa 1 dorm 10 org , mmg heaven gilaa la , kan ?

 
saya tau katil awak yg mana :) haha
 
 

ni dorm badar , kalau tak silap la .

then , ktaorg smpi ke tmpt sepatutnya kteorg pergi and aku ternampak seorang insan yg aku knal masa form 1 dulu . alaa , yg bajetbajet hot , bajet kaya bagai . dgn teruja nyaa , aku pun memanggil insan tersebut , and there he is , Norheidi Izzat , pelajar terbaik PMR 2010 . pffttt . dia pusing je belakang , then off course laa dia nmpak aku , dia trus pluk hassan dia tu . bukan nak tegur aku dulu . mcmni kan kawan ?
then pusing2 tempat yg sama bnyk kali , tgk perfomance and all those tarian . perfomance dorg not bad . then , lepak kat tempat rabbit , borakborak , mnghabiskan air liur katakan .


pastu heidi pun dtg , borak , bahan dia , semua ad la . yg tak bole belah boleh dia ckp aku ni setan mse satu skola ngn dia =.= siot doe heidi . yg paling best , ak dpt lepas gian kat heidi , iaitu dgn cara menampar belakang badan heidi . sorry heidi , sengaja :) then mama sampai , and i was , cepatnyaa mama smpi . haha , then bubye2 bagai . sedih kot tggl kan SDAR :(


kenapa heidi boleh dapat bahu awak ? ini tidak adil .


guys , thanks for made my day . i love you guys like seriously . and awak , awak kena dtg TIKL plak :)

p/s : kna dtg SDAR lg , tp dtg bwk layanglayang . nak buat sejarah kat SDAR :) haha

1 comment:

  1. Awesome SDAR. Patotlah rmai SDARians kat skolah aku kecoh ape tah. ade open-day rupenye.

    ReplyDelete

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way