Thursday, March 15, 2012

EXAM :O


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

exam starts on 3rd march 2012 . and guess what , seumur hidup aku , aku tak pernah jawab exam hr sabtu . hari sabtu weyh . tak kesah laa hr ape pun , yg penting benda ni semua dh lepas . spm je aku tak lepas lg .

aku ingt lg , time nak exam chmist , pgpg tu call mama , and suddenly , aku menangis . aku tau , aku tak bole nak jawab chemist . im zero about chmist . seriously . and thats why , aku try mencintai chemist , tp aku tak bole . O Allah , please give me strength .

aku dh target dah ape yg fail . bhahaha .

yg penting , on 3rd march 2012 , someone came to TIKL <3

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way