Saturday, March 10, 2012

My hands , they're strong . But my knees were far too weak .


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

saya tau saya comel XD okay gurau .

ada laa satu hamba Allah ni , aku malas nak sebut nama kau . kang tak pasal2 aku kena bomb . okay first , aku benci gila tgk perangai kau . sumpah kau gedik . aku tak paham la perngai kau ni , kalau cakap dgn aku , mesti nak ada sindirsindir bagai . huh , kau ingat aku makan sindir kau tu , eh , pergi mampos laa . aku sumpah terasa bila kau ckp aku mcmmcm . kau tu nme je perempuan , tp kau ada paham perasaan aku ?

sumpah aku benci kau . kbyee

p/s : Ya Allah Ya Tuhanku , ampunkanlah dosa sahabatku ini . tunjukkanlah dia jalan yg lurus . jadikanlah dia anak yg solehah . semoga dia memperoleh hidayat dan spm 10A+ . Aminnn

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way