Thursday, March 15, 2012

they’re just afraid of something they can’t understand


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

hello kawan seperjuangan , sekarang kau dah sombong kan dgn aku . yelaa , aku ni spe je kan ? kau langsung dh tak tegor ak lngsg kan ? even kau masuk kelas aku o aku masuk kelas kau , kau tak akan tegor aku , kan ? mcm ni kawan ? yelaa , kau kan pandai , kelas 5M1 kan . aku sedar , kita tak sama taraf , kau kaya , aku apa ada -.-"

kita tak gadoh , tuptup kau dh tak tegor aku dh . kau mereng ae ? haha k gurau . apa masalah kau skrg ? ape yg kau mintak , aku tak bole bg . tu maruah aku . kau dh kawen nnt , kau mintak laa kat bini kau puas2 .

papepun , aku doakan kau selalu bahagia dan score 10A+ spm . aminn .

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way