Sunday, April 22, 2012

nak makan asam pedas mama :)


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

oh yeahh , sebulan tak balik rumah . mcm2 jd kat skola + asrama . dgn kelas tambahan , tuisyen bagai , catalyst , softball and junior yg apply nak jd koopers .

serabut kepala

hrtu game softball . msswp . first , kteorg lwan dgn BTR . kalah . the next day , lawan dgn SMK Padang tembak . kalah jugak . 8-7 . kalah tipis . tp , bg kteorg , itulah kemenangan . sbb , kteorg lawan dgn team pengecut . P E N G E C U T .

aku tak kesah kalah ke menang , cuma aku terkilan sbb tak dapat main . keluar la jugak air mata dpn coach bila dia tanya aku main tak . sedih kot . mana taknyaa , dhlaa kita ni tak main , pastu dia bole cakap " eh hot , kamu bukan main ke ? " " mne ad sy main " " kamu mainlaaa " " ya Allah , coach ni , sy ckp sy tak main , sy tak main laa " and tiba2 sy mnangis . " hot , tak yah laa nangis . " mne ad sy nangis , kan sy tgh gelak ni " menangis sbb tak dapat main . kan bodoh namanyaa .

kbyee

#hari khamis haritu aku menangis lg , sbb kucing aku tu mati :(

1 comment:

  1. Banyakkan bersabar mai:) Kan disebalik setiap kesengsaraan ade hikmahnya. Miss u oh

    ReplyDelete

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way