Sunday, June 24, 2012

ACOL


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

meet ahmad nazri bin omar latif , my awesome classmate . kan acol kan ? we called him acol sbb dia anak cikgu omar . acol stands for Anak Cikgu Omar Latif . haha dh laa cikgu omar tu guru kelas kitaorg . acol , mcmmna kau boleh pggl ayah kau cikgu ? aku tk pernah dgr lg kau tersasul pggl cikgu omar "ayah" . awesome laa wei . 

walaupun kau suka gelakkan org , tp aku tau kau baik . kau pernah  tegur aku mcmmni 

" mai , kau knal ex muiz ? "
" knal laa . lawa kot . asl ? "
"kau tau tak sbb apa dia cantik ? " #aku gelengkepala " sbb dia pakai braces "
" ohh " #dlm hati : siot punya acol 
" kau pakai laa braces , nnt mest kau lawaa " 


okay , dia mmg lawa .

aku tau kau mmg jenis yg berterus terang . sbb tu best kawan dgn kau :) haha walaupun kadg2 menyakitkan hati , aku terima dgn hati terbuka . dan kau laa kawan yg palig memahami , kot . yelaaa , dlm bnyk2 manusia yg aku jumpa , kau sorg je yg perasan yg aku ni slalu sorg2 kat skola , org lain mana perasan . thanks eh sbb kau seorg yg prihatin :)

btw , aku just nak ckp HAPPY 17TH BIRTHDAY . tu je , hehe may god bless you . have a blast .





 

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way