Sunday, June 3, 2012

MIDTERM EXAM 2012


in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

sapa suka exam , angkat kaki ~

okay , kebanyakan tak suka exam . termasuk aku :) sapa suka weh ? lg2 nak spm ni kan .

minggu pertama exam , okay . so far so good . masuk minggu kedua , hari pertama still okay lg . masuk hari kedua , aku dah start demam . rasa mcm nak hantok kepala kat dinding je . yelaa , asl laa time exam baru nak demam . agama yg boleh dikatakan senang pun aku tak bole nak jawab . aku  rasa nak menagis je . mama pun cakap , " kau jawabla apa yg kau mampu " seriously agama addmath physics ed , aku tak bole nak jawab sgt .

hari khamis tu , pg klinik , gedeba gedebuk , doktor cakap kena pg hospital , check darah and xray . so malam tu cikgu yus hntr aku g hukm . doktor kat hosp just amik darah je . dia ckp tak pyah x ray .


ed langsung tak buat latihan . esok pagi jawab ed terngangaa . mcm sakai . habis je ed , aku menagis macam org gila sbb tak dapat jawab ed . aku rasa ni lah  exam aku paling trok . seriously , aku rasa nak terjun bangunan je time tu . 




No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way