Saturday, July 21, 2012

my first time



in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum



mlm hr jumaat mse bday aku , ramai yg takde . rmi pg kuiz math n science . aku malas nk cte bday aku , buat sakit hati je . nnt kalau aku dh okay , dh boleh terima . aku cte ae . okay okay , back to main topic . mlm tu aku tak tau knpa ceot prep klas aku , mb ssb aku bwk cake kot . then dia ddk sblh aku . pastu kteorg borakborak . borak punya borak , tak sedar yg kterorg dh masuk bab rumah . " rumah kau kat mana ? " " rmh aku kat ni ni ni .... bla bla blaa " 

tah macam mana ceot ajak aku balik samasama . okay , aku tanya mama , mama ckp tak bole . then mama suh call abah . tanpa disangka , abah bg . " haa , bgoslaa tu balik sendiri . belajar . " 

bila dh hr jumaat , excited tak terkata . first time katakan . haha . dlm pkul 3 , kteorg grak . kecik pun ada skali . mula2 naik bas pg bts . then naek ktm trun serdang . mse kat ktm serdang tu kteorg berpech . ceot dgn kecik . aku kseorgn . takot laa jgk . pastu tggu bas pnyaa laa lme , lastlast aku naik metrobus yg bnyk indon tu . pastu smpi equine naik teksi . mse nak naik teksi tu , cuak la jgk . takot kena rogol or raba . haha tp alhamdulillah , aku berjaya smpi rumah makcik aku .

btw , sorry appa tak dpt temankan kau g ts . len kali k . 

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way