Sunday, September 2, 2012

hello , im sara .



in the name of allah the most gracious, the most merciful
assalamualaikum

okayokay , entry ni saja dibuat kerana ada sudah rindu katanyaa nak baca blog saya ni . today , i would like to talk about my name . 

SARA . short for maisarah .

seperti yang diketahui umum , ramai yg memanggil saya dgn memanggil saya " mai " . itu common . nak dengar sara , hmm , sepoi sepoi bahasa je .

dulu kat masa kat mokhdar , aku dgn sengajanya memperkenalkan diri sebagai sara . agak kekok pada mulanyaa , tetapi , dengan hati cekal yang kuat , aku tetap merimanyaa dgn hati terbuka .

dulu time skola kinrara , bila org pggl aku sara , aku rasa org tu agak special . sbb , semua pggl aku mai , susah nak dgr org pggl aku sara .

so , who wants to be my special ? 

No comments:

Post a Comment

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way