Monday, January 20, 2014

Kinda .


Hi . I kinda miss blogging .
But , got quite a lot of stuffs to handle now and 
lazy of course .

Monday, May 27, 2013

Her day .



atin , selamat pengantin baru . hee awal doe kau kahwin . may both of you last till jannah . weh , dapatkan anak banyakbanyak weh , kau masih muda , hehe banyak tenaga lagi :P 

Saturday, May 25, 2013

"terima kasih abang kakak faci" hehe



i found this video and i found shafiq hazriq bacik doing their cheers in this video . nad , mana kau ? tak nampak pun .

nah , as you requested .


yot , saya tak tau laa nak update apa plus no idea plus malas . nanti laa , k ? 

Wednesday, May 8, 2013

Mai-L



in the  name of Allah the most gracious the most powerful
assalmualaikum

i present you *drumroll* muhammad ismail bin zainal abadin \m/ yeahh . 

he is one of my friend from plkn . sejak bila ae kita kenal ? ohh sejak kau jadi hero bola tampar Alpha , kan ? lepastu , me and my gang start kacau kau . kacau kau dgn qila . yelaa , masa tu kan qila suka kau . serious weh , kalau time tgh mandi kan , kitaorg saja sakat qila , kteorg sebut2 nama kau , sumpah dia marah gila .

haa ada lg , yg ni aku yg sakat dia , masa tu dia tgh main uno kat dorm aku , pastu , aku pun sajesaje laa cakap " wei madu , aku nak main skali . kitakan madu , satu suami " lebih kurg camtu ah . kau tau dia buat apa ? dia terus campak kad uno tu , pastu melenting . sumpah aku terkejut . lepastu aku tobat tak kacau dia lagi , hehe

aku seronok kawan dengan kau . kau gila . then sekepala dgn aku . aku selalu mintak aiskrim kat kau , tp kau tak pernah nak bg :( hmm dahdah lupakan  .benda yg lepas jgn dikenang . weh , kau ingat tak , aku pernah mimpi kau . sumpah tak senonoh mimpi tu . sakai --"

lepas plkn , kita still contact lg :) hehe mengeratkan silaturrahim katakan . asal aku online je , kau mesti online jugak . yelaa kau kan "kaki online lewat malam" . selalu jugak kan kita im , bergurau senda segala bagai , sampai ada orang tu jealous hewhew .

ehemehem mail ni single , tp tak tau laa available ke tak . aku tau kau nak ciri ciri perampuan yg macammana . yg macam ni kan :

  • gilagila
  • peramah
  • comel
  • berterus terang
  • yg sayangkan kau
  • yg ambil berat pasal kau 
  • manja
  • ayu
  • bertudung
  • yg faham kau
  • terima kau seadanya
  • tak kuat merajuk 
  • boleh dibawak bergurau

pehh demand jugak kan kau ni . takpe , aku faham . jadi , sesiapa yg ada ciriciri seperti yg tertera , boleh laa jadi calon isterinyaa . yg penting hantaran jgn mahal sangat , kalau boleh , bglah diskaun sket kat dia . buy one free one ke , hehehe

mail , belajar dulu k . jangan berangan nak kahwin je k . ohh pastu , jangan takutkan aku lagi . aku tampar kang baru tau .

may Allah bless you (:

dan kau tak pernah lupa suh aku basuh kaki kalau nak aku nak tido . tp sbnrnya , aku tak basuh pun kaki , malas , hehe

the mastermind

My photo
Malaysia
If you really love her, you won’t touch her. Not even the slightest bit. You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah. Just hold her in your heart for a few more years .. then you can do it the halal way